SLIK KAN DU ENDRE TANKEMØNSTER OG MØTE DIN DRØMMEPARTNER

Dette er ikke bare et kurs men en spennende reise hvor du vil bli bedre kjent med deg selv og dine ønsker og behov. For å finne kjærligheten må du først finne deg selv og kanskje gjøre forandringer i ditt liv. Ved å se våre 5 videoer og løse oppgavene i hver modul vil du med enkle grep bli i stand til å bryte gamle mønstre og ta riktige valg.

1. SELVBILDET
Du må ikke la ditt eget selvbilde stå i veien for å møte mannen i ditt liv. Vi skal jobbe med selvbildet ditt og du får noen spennende speilbilde øvelser som gjør deg bedre kjent med deg selv. Du har langt mer kontroll over ditt eget selvbilde og hvem som dukker opp i livet ditt enn det du tror.

2. BRYT VANER
Vanene dine blir til mønstre, og det du gjentar er det som gir deg resultater. Vi viser deg hvordan du tar grep over de gamle mønstrene dine slik at de ikke lenger får styre deg i feil retning. En ny tankegang gjør deg åpen for å treffe den rette mannen.

  

3. VISUALISERING
Vanlig, logisk tankegang tjener oss ikke når vi vil møte drømmemannen, det må litt fantasi til. Så du skal lære deg å bruke et av de beste verktøyene vi har - visualisering. Vi gjør praktiske oppgaver, slik at du lærer å mestre det på egenhånd.

4. SI TAKK
Vi skal hjelpe deg å bli mer takknemlig for alt du har i livet ditt, alt som du er glad for. Vi viser deg hvordan du ved å praktisere takknemlighet daglig kan tiltrekke deg akkurat den mannen du ønsker deg.

5. REISEN VIDERE
Dette er den siste fasen av kurset, og den bruker vi til å guide deg i tiden frem til du treffer drømmemannen din. Med all den nye kunnskapen du har tilegnet deg, og ved å fortsette å gjøre oppgavene vi har lært deg, er det bare én ting som venter... 

Close

Påmelding til gratis video