Personvern

Vilkår og personvernerklæring

Innledning
Fallinginlove.no er et inspirerende nettkurs som hjelper deg til å bli den beste utgaven av deg selv, slik at det blir enklere å treffe den rette. Du har online tilgang til kurset i minimum 1 år og kan repetere det så mye du vil innenfor denne tidsrammen. Fallinginlove.today er et norsk kurs, utviklet, produsert og eid av selskapet Alien Film AS org.nr. 981465857MVA (heretter Selskapet). Kurset er på norsk og består av 5 videoer og en velkomstvideo med tilsammen varighet på ca 1 time og 45 minutter, inkludert 12 oppgaver. Nettkurset fallinginlove.today´s viktigste egenskap er å guide deg med spørsmål og informasjon for å bli bedre kjent med deg selv. 

For å få tilgang til nettkurset må du samtykke til disse vilkårene. Så fremt du aksepterer vilkårene, utgjør dette avtalen mellom deg og Selskapet. Nettkurset er ikke beregnet på personer under 15 år, og ved avtaleinngåelse bekrefter du at du er eldre enn dette.

Begrenset ansvar og garanti
Nettkursert Fallinginlove.today vil normalt være tilgjengelig og fungere uten feil eller mangler forutsatt tilgang til internett. Selskapet gir ingen oppetidsgaranti, og kan heller ikke garantere at tjenesten er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din datamaskin/mobil/enhet.

Hverken Selskapet eller noen annen part involvert i å utvikle, produsere eller vedlikeholde nettkurset fallinginlove.today eller innhold på nettstedet fallinginlove.today er ansvarlig for noe direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av fallinginginlove.today. Selskapet er heller ikke ansvarlig for at nettkurset falinginlove.today ikke kan benyttes som forutsatt.

Alt innhold på nettstedet og nettkurset fallinginlove.today leveres "som det er", uten garantier av noe slag, hverken direkte eller indirekte, inkludert, men ikke begrenset til, garantier for salgbarhet eller egnethet for et spesielt formål. Selskapet garanterer ikke for bruken av materialet på nettstedet eller kurset fallinginlove.today, eller resultatene av bruken av slikt materiale, eller egnethet for slikt materiale for noe brukerens behov eller forventninger.

Rettigheter
Opphavsrett, varemerkerettigheter og øvrige rettigheter til nettstedet og nettkurset fallinginlove.today tilhører Selskapet, dets leverandører eller samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler, herunder åndsverkloven, varemerkeloven og markedsføringsloven. Enhver utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med Selskapet. Dette innebærer også at du ikke kan gi andre opplysninger som gjør dem i stand til å bruke din innloggingstilgang til nettkurset fallinginlove.today. Brudd på dette punkt kan medføre erstatningsansvar og straffeansvar.

Angrerett
Angrerettloven kommer ikke til anvendelse fordi leveringen av nettkurset fallinginlove.today er begynt med ditt uttrykkelige samtykke og erkjennelse av at angreretten dermed går tapt.

Personvernerklæring - behandling av personopplysninger
Dine personopplysninger vil bli behandlet av Selskapet, som er behandlingsansvarlig, og Selskapets IT leverandører for det formål å levere tjenesten til deg, og for å forbedre tjenesten. Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette.

Nedenfor følger en oversikt over hvilke data/opplysninger Selskapet og våre leverandører/samarbeidspartnere har tilgang til og hva vi bruker det til:

• Selskapet bruker ditt navn og e-mail adressen din til å sende deg link for å kunne åpne og gi deg tilgang til kurset du har betalt for. 
• Dersom du har bedt om informasjon om kurs eller annet, bruker Selskapet ditt navn e-mail adressen din til å sende deg slik informasjon.
• Selskapet benytter Kajabi fra Kajabi LLC som nettside og e-handelsplattform. Kajabi lagrer og behandler dine ovennevnte personopplysninger på vegne av Selskapet. I tillegg til ovennevnte personopplysninger, kan Kajabi behandle følgende opplysninger for å bedre brukeropplevelsen: Type nettleser og operativsystem samt IP adresse. Kommunikasjonen til og fra nettsiden er SSL kryptert. Mer informasjon om Kajabi og om hvordan Kajabi ivaretar dine personopplysninger finnes på finnes på https://newkajabi.com/privacy.html
• Selskapet benytter Stripe Inc som betalingsplattform, som en integrert del av Kajabi. Stripe håndterer betalingen og dine personopplysninger i samsvar med TLS protokollen for sikre autentisering, integritets- og konfidensialitetsbeskyttelse.
I forbindelse med betalingen registreres følgende personopplysninger: Betalingskortinformasjon, e-mail adresse, mobiltelefonnummer, faktura- og leveringsadresse. Denne informasjonen, med unntak av betalingskortinformasjon, kan Selskapet få tilgang til. Dersom du samtykker, kan informasjonen også bli benyttet til å gjennomføre dine betalinger på andre nettsider. Mer informasjon om hvordan Stripe ivaretar dine personopplysninger finnes på: https://stripe.com/no/privacy#checkout-users   

Kajabi og Stripe benytter informasjonskapsler eller cookies, som gjør at nettsiden husker tidligere brukerinnstillinger gjort på siden. Dette gjøres for å bedre brukeropplevelsen og det gir også statistikk som kan benyttes til å gjøre nettsidene bedre. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at dette vil kunne føre til at nettsiden og nettkurset fallinginlove.today ikke vil fungere optimalt. For mer informasjon, se overnevnte lenker.

Selskapet vil for øvrig ikke utlevere dine personopplysninger til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering. Selskapet lagrer og behandler dine personopplysninger iht. norsk personvernlovgivning. Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte Selskapet på e-mail: [email protected].

Endringer
Selskapet forbeholder seg rett til å endre disse vilkårene og personvernerklæringen ved behov, for eksempel fordi våre leverandører eller samarbeidspartnere gjør endringer i sine vilkår. Ved vesentlige endringer som påvirker eksisterende kundeforhold, vil du bli varslet.

Sist endret 22.12.2016

 

Close

Påmelding til gratis video