Finn den rette

Prøv noe nytt i jakten på din drømmepartner!

Er du på jakt etter din perfekte partner, men ender opp med feil person og dårlige forhold hver gang? Nytt i Norge! Fallinginlove.today - nettstedet med video-nettkurs og tips for deg som ønsker å finne den rette partneren, men synes det er vanskelig.

Det er mange som drømmer om et fantastisk forhold og en perfekt partner, og bruker tid og energi på dating og leting etter den rette. Allikevel opplever mange at de ender opp med samme type partner og forhold hver gang – og i et forhold som ikke funker eller med en partner som ikke gir dem det de ønsker.

Det er ikke alltid så lett å si hvorfor vi velger som vi gjør eller tiltrekkes av en bestemt type. Svarene kan ligge i familieforhold, at man tror man behøver noe annet enn det man gjør, eller at man ikke tør tenke at man fortjener det beste. Men det finnes metoder hvor du lærer å ta utgangspunkt i deg selv; hvem du er, hvem du ønsker å være og hva som gjør deg lykkelig. Kanskje det er på tide å leve etter en filosofi som gir plass til å være glad i deg selv og anerkjenne dine egne behov? Da blir det lettere å finne den ideelle personen som gir deg det du ønsker i et forhold.

 Se hvordan du kan finne den rette: Bestill kurs på Fallinginlove.today i dag!

 

Hva trenger du for å lykkes?

Har du tenkt på at om du nyter livet og kjenner deg fornøyd, så vil det gode du behøver komme til deg? Denne tankegangen vil kunne hjelpe deg med:

- Inspirasjon til å tenke nytt, både om deg selv og din framtidige partner
- Å bli bevisst egne behov, å gi deg redskapene for å bli mer glad i deg selv
- Endre gamle vaner og mønstre og omfavne nye måter å gjøre ting på
- Gi deg gode mentale verktøy for å utvikle deg
- Gi grunnlag for at du skal omfavne det positive i livet ditt – for å kjenne på livsglede.

 Finn en partner som dekker dine behov. 

Nyt livet

Et godt selvhjelps-kurs kan guide deg til å finne ut hva du faktisk er ute etter og hjelpe deg til å endre dine mønstre i jakten på den rette for deg. Dette vil gi deg bedre innsikt i egne ønsker og behov, samtidig som om du kanskje får et puff for å komme ut av mønstre som gjentar seg i livet og som ikke bringer deg nærmere målet om å finne noen du vil være sammen med. Slike kurs har stor suksess i utlandet, og nå er endelig denne måten å lære noe nytt på kommet til Norge.

Ikke stress i jakten på drømmemannen. Nyt livet og grip dagen. Dette kan være vanskelig å få til i en travel hverdag, og negative tanker kan dominere livet ditt uten at du tar kontroll over det. Da kan meditasjon og sortering av tanker være et godt hjelpemiddel. Ha tro på at om du visualiserer målene dine og tillater deg å tro på dem, vil de manifistere seg til slutt. Drøm stort og fokuser på de gode valgene. Det du drømmer om kan være rett rundt hjørnet!

 Se hvordan du kan finne den rette: Bestill kurs på Fallinginlove.today i dag!

Gi deg selv en gave

Fallinginlove.today er et videobasert nettkurs med inspirasjon, tips og hjelp. Du har online tilgang i minst 1 år og kan ta kurset med 12 oppgaver så mange ganger du vil. Du kan også dele dine historier og hente inspirasjon fra andre som har tatt dette kurset, og på bloggen vil du også få gode tips og råd for deg som ønsker å holde fokus på å møte den rette.

Prøv en ny måte for å finne kjærligheten 

Det videobaserte kurset gir også tilgang til blogg, tips og råd i forhold til veien videre mot et godt forhold i framtiden. I tillegg får du gode meditasjonstips og øvelser som vil hjelpe deg å se innover i deg selv og tvinge deg til å sette av tid til det som er viktig i jakten på den eneste ene. Og hvorfor ikke unne deg litt tid til deg selv, som en velværegave i likhet med spa eller massasje?

Fallinginlove.today - nettstedet med spennende video nettkurs og gode tips for å finne kjærligheten.

Close

Påmelding til gratis video